Estem a Octubre, tenim el fred aquí, els refredats i la tos... i també la COVID, ara més que mai hem d'estar conscienciats de dur la mascareta i rentar-nos les mans a tot moment, contacte amb altres persones reduir-la i distancia!, i a vera quan acaba tot plegat.

Als Bars, Restaurants i altres negocis, se'ls està fent un mal irreparable, és el moment d'ajudar-los, però no des de plataformes de recollida, que se'n emporten un 30%!!! Aneu a recollir els vostres productes i així ajudarem REALMENT als negocis afectats, coma mínim ho intentem entre tots, cal molta solidaritat en aquests moments.

No és molt necessari sortir els caps de setmana a recollir bolets, a massificar les muntanyes... anar a Andorra... o fem TOTS l'esforç o NO ens assortirem!

Els polítics tenen una gran responsabilitat, que des del meu punt de vista no estan a l'altura, potser si és molt complicat, però jo intento fer cas a la gent amb estudis de medicina més que els polítics, que molts no tenen CAP estudi.

Les entitats esportives també ho estan passant malament, tenen pèrdues, no poden competir... a Cerdanyola del Vallès les infraestructures són deficients i molts clubs han d'entrenar fora de la ciutat, la cosa ja de per si és molt difícil, però de vegades ho compliquem tot plegat més.

Molts ànims i cada persona sigui responsables si us plau!