¿On puc rebre la meva comanda?
Les comandes realitzades en la nostra web, ho podràs rebre en la direcció que ens marquis a la pastanya indicada, també pots recollir-ho a la nostra botiga.

¿Cuant tardarà la meva comanda en arribar?
Segons la comanda, el pls d'entrega pot varia, tot depen del producte.
Per norma general, entre 3 i 5 dies (laborals) temps de fabricació (si esculls missatges NACEX, tardarà entre 1/2 dies més). Si esculls venir a la nostra botiga, el temps d'entrega pot ser més ràpid.

En el cas dels calendaris, el temps de fabricació serà d'uns 10/15 dies laborals aproximadament.

¿Que significa el servei exprés?
Pots escollir una de les dues opcions de fabricació exprés (24h o 48h), la comanda te que estar finalitzada i pagada abans de les 13.00 hores, en cas de tria 24h, la podràs passar a recollir per la botiga al dia següent a partir de les 16.30h. En cas de triar la opció de 48h, podràs venir a recollir dos dies després a les 16.30h. En cas de triar missatgeria NACEX, l'enviament te una demora de 24/48h. Si no complim l'hora establerta, tindràs dret a un val amb el mateix import que hagis triat del servei exprés. Els dies per comptabilitzar tenen que ser laborals (de dilluns a divendres) i no festius (Nacional, Catalanes o Locals)

¿Cuant he de pagar per l'enviament?
El preu d'enviament per a tota la Peninsula és de 7,99€, els gastos son gratuïts a partir de 100€.

¿Puc seguir l'estat del meu enviament?
Sí, a “el meu compte”, comandes realitzades, podràs veure l'esta de la teva comanda. També rebras un mail de NACEX amb el seguiment de la mateixa.

¿Quin és el proces d'entrega a domicili?

Un cop hagis triat el lloc d'enviament et remetrem dos correus electrònics de confirmació: un amb la informació de la comanda quan vagi a sortir del magatzem i un altre amb el nombre de seguiment ( amb link a la pàgina web de l'empresa de missatgeria NACEX ) . Quan la comanda vagi a arribar al teu domicili , el transportista es posarà en contacte amb tu mitjançant SMS per informar del lliurament de la teva comanda.

*Les comandes s'entregaran de 9 a 14H i de 16 a 19h.
*En cas de que el missatger no trobi a ningú en el domicili, deixarà un avís.

¿Transport impressions.cat que vol dir?

Si tries el enviament impressions.cat, vol dir que vindràs a recollir a la botiga, MAI enviarem el article a casa.

Product added to wishlist
Product added to compare.