Fotocòpies

Color / Blanc i negre

Fotocopiem qualsevol document, des de A4 a A0, en color o blanc i negre, en color les fotocòpies poden ser fins a A3, en B/N fins A0 o 91 ample.

Disposem dels millors equips del mercat per solucionar els seus treballs amb la màxima qualitat que es mereixen. Equips de la casa RIOCH amb velocitats d'impressió des de 65 còpies per minut. Tenim preus i condicions especials per a impressors, dissenyadors i centres d'estudis amb grans comptes.

A Cerdanyola Impressions no fem fotocòpies en color de documents oficials, com DNI, bancs, rendes, estrangeria, passaports, metges, notes, diplomes oficials...etc... tampoc fotocopiem llibres amb registres intel·lectuals.

Impressió Digital

Color / Blanc i negre

Entenem com una impressió digital, qualsevol format amb un suport digital, CD o USB, podem imprimir des de Corel Draw, Adobe Illustrator, PDF, Microsoft Office, Powerpoint, Photoshop (tiff, jpg...).

Realitzem tot tipus de treballs que per fer amb offset (impremta) no arribaríem als mínims i la millor sol·lució per temps i preu és la impressió digital.

Plànols

Impressió i escanejat

La nostra copiadora Ricoh ens permet fotocopiar plànols fins 91cm d'ample (A0) i la llargada que sigui necessari.

També oferim servei de plotejat i escanejat dels teus plànols.

Product added to wishlist
Product added to compare.