Fundes

Plastificar és una gran manera de proporcionar l'acabat perfecte als documents impresos!

Les fundes estan disponibles en una àmplia varietat de formats, des de la mida de carnet 55x85mm fins als formats més utilitzats A4 i A3, ho fem al moment (5 min.)

El gruix de les fundes es mesuren en micres (1 micra = 1/1000 d'un mil·límetre), 80, 100, 125, 175, 200 micres per cara

A major gruix del gramatge major protecció del document. Per als documents petits se sol utilitzar gramatges més alts, i com més gran és el document va disminuint.

L'acabat més utilitzat en fundes de plastificar és el de brillantor, que proporciona un acabat extremadament versàtil, convenient per a la majoria de documents. També estan disponibles en acabat mat, ideal per a aplicacions com ara menús, senyals externs que proporciona un acabat professional, encara que menys re-flectant, pel que són més fàcils de llegir.

Plastificat de Gran Format

No permetis que el teu material es deteriori ràpidament, oferim solucions per protegir els teus treballs, pòsters, cartells, indicadors i adhesius de sòl, fent que durin molt més, acabat brillant o mat, l amida màxima del plastificat que podem oferir és de 1500mm d'ample.

Per a la protecció i evitar el lliscament quan ho trepitgem, tenim el laminat de sorra, proporciona una gran resistència als raigs UV.

Plastificat Offset

Plastificat 27 micres

El plastifica de 27 micres és el que utilitzem per a fer els acabat de targetes, portades de enquadernats, carpetes...etc...podem escollir entre brillant i mat.

Product added to wishlist
Product added to compare.