Laminat de polipropilè

La protecció de la cartellera publicitària és una part important de la seva producció encaminada a aconseguir que les gràfiques romanguin el major temps possible sense patir cap alteració.

La protecció més utilitzada en el camp de les Arts Gràfiques és la que s'aconsegueix mitjançant el laminat de les impressions utilitzant un film transparent o mate de polipropilè.

Especialment recomanable és el laminat en els casos d'impressions amb tintes del tipus DYE ja que en tractar de tintes dissolubles en aigua, el simple contacte amb la suor de les mans podria deixar marcades petjades en la seva impressió.

De la mateixa manera la utilització de laminats Anti-Grafitti protegeix les gràfiques de les pintades carrer. El laminat exterior permetrà aplicar qualsevol tipus de dissolvent o decapant disponible al mercat, per netejar la pintada que s'hagi generat evitant que, els productes ataquin també la impressió gràfica, tornant al reclam publicitari el seu aspecte original.

En el camp de la impressió de cartells per a interior, sol ser habitual que s'utilitzin laminats d'acabat mat que eviten que els reflexos de focus o punts de llum impedeixin la correcta visió de les arts gràfiques. És molt comú que aquesta protecció s'utilitzi, per exemple, en exposicions fotogràfiques, en cartells per a esdeveniments o per a estands firals.

Les bobines de laminat es presenten en amples fins a 150 cm.

Foam

Cartró Ploma ignífug d'alta qualitat amb ànima de poliuretà gris adhesivat 1 cara i reforçat amb una capa d'alumini a cada cara ideal per muntar cartells de gran format.

Característiques

  • Suport a punt per al muntatge d'impressions digitals i fotografies de gran format
  • 1 o dos capes autoadhesives
  • Excel lent nivell de rigidesa
  • Excel lent base per laminats (tèxtil / fulles, etc)
  • Excel·lents característiques per al tall amb talladores de foam
  • Cartró ignífug retardant al foc de classe E d'acord amb DIN 4102 B2, així com la norma EN 13501-1: I
  • Dimensions: fins a 3000X1500mm
  • Gruix: 5 mm o 10 mm

Perfil Alumini

Els nostres marcs d'alumini proporcionen un acabat elegant d'excepcional qualitat que s'integra a la perfecció tant en exposicions com en la decoració moderna de línies rectes amb accents metàl·lics. Hi ha gran varietat de colors, l amida es totalment personalitza-ble.

Els nostres emmarcats vénen a punt per penjar a la paret, mitjançant uns enganxalls movibles per millorar la facilitat de la seva col·locació.

També subministrem els perfils d'alumini tallats i desmuntats, amb tots els accessoris perquè puguis acoblar els teus propis marcs a casa.

Displays

Aquests sistemes de presentació de les gràfiques són una de les formes més populars d'aconseguir un missatge de negocis o d'un anunci a una audiència, creant solucions d'alt impacte.

Aquest suport és cridaner, econòmic i fàcil d'usar i es pot muntar en menys d'un minut i desmuntar amb la mateixa facilitat. Tot el que heu de fer una vegada que estan en el seu lloc és obrir la carcassa inferior, lliscar cap amunt la gràfica i connectar-lo a la seva base del pal.

Ideal per a exposicions, sales d'exhibicions, recepcions, fires, centres comercials, àrees de recepció, vestíbuls, façanes de les botigues, punts de venda i presentacions de vendes.

Poden ser utilitzats individualment o més en la línia junts per un impacte encara més gran.

Tots els estands enrotllables (Roll Up) són lleugers i vénen amb una elegant bossa de niló per a facilitar el seu transport.

Les mides més freqüents són: 2000X850mm o bé 2000X65mm, tot i que hi ha una gran varietat de mides, formes i acabats.

Product added to wishlist
Product added to compare.