Seriegrafia

A Cerdanyola Impressions estem qualificats i preparats per a fer serigrafia tèxtil de fins a 6 colors, per la qual cosa disposem de taller propi de serigrafia. En el nostre afany d'innovar oferim als nostres clients la possibilitat de fer transfers amb tintes de serigrafia (plastisols) i peces d'alta qualitat sense la necessitat de tenir que fer un gran tiratge.

El nostre taller està dotat d'una màquina de serigrafia plana semi-automàtica que és idònia per fer adhesius, PVC, metacrilats, aluminis, marcar agendes, etc., amb un acabat dels millors que hi ha avui dia al mercat; mitjançant un fotolit confeccionem una pantalla , la qual filtre la tinta, i així podem crear el treball sol·licitat.

Transfer

L'estampació transfers es el mètode mes tradicional per poder estampar una imatge en una samarreta, ja sigui blanca o negre. La imatge s'imprimeix en un paper transfer especial, i una vegada produït s'estampa a una planxa industrial especial a mes de 180º. Aquest sistema es perfecte per tirada de poques unitats.

Els "amants" de les samarretes personalitzes no nomes poden escollir el text que volen estampar no sols a la banda davantera o posterior, si no que podeu estampar tot allò que vosaltres vulgueu. Per als negocis que volen crear un uniforme laboral, bates, samarretes de treballador, etc...

També som especialistes de fer stranfer amb serigrafia, per fer números personalitzats, logos, etc...tot seguit podràs veure un resum del video de demostració.

Flex

El flex es una tècnica d'estampació amb un material termotransferible, es adir, que s'adhereix a la peça mitjançant calor. No s'utilitzen pintura ni vernissos, així com a pigments, per lo que mai es perdrà el color original. El material no te variació de tons, si no que es tracte de colors llisos.

El Flex es perfecte per fer noms i números de samarretes o texts varis.

Product added to wishlist
Product added to compare.