Marxem de vacances! Les comandes realitzades entre els dies 1 i 26 d'agost començaràn a tramitarse el 27 d'agost.

Cerdanyola Impressions ofereix la possibilitat de realitzar estampacions sobre múltiples varietats de productes, els quals podem ser lliurats pels nostres clients o també subministrats per nosaltres.

Articles tèxtils Un món de possibilitats en pren-des, colors, brodats, etc...

Regals d'empresa Comunica't amb el teu client a través d'un regal

Reclam publicitari Per comunicar que som diferents e imaginatius

Vestuari laboral La imatge d'una empresa moderna, còmoda i segura

Brodats d'alta qualitat

Ens hem especialitzat en fer petits brodats per marcar la roba laboral, les bates escolars, gorres, escuts, pegats (parches) ... etc. Realitzem un treball global d'alta qualitat que comença amb l'assessorament als nostres clients sobre tots aquells aspectes que incideixen en el disseny del brodat i en la disposició del mateix. Podem fer fins a 12 colors.

Treballem amb fils 100% polièsters de la millor qualitat.

Roba esportiva: seriegrafia, flex o transfer

Treballem amb els principals clubs esportius i escoles de la província, ells ens confien el marcatge de les seves equipacions.  El fet de comptar amb un taller propi tant de serigrafia, flex o transfer i una extensa gama de productes ens permet ser especialistes en serigrafia i transfer per marca tot tipus de roba esportiva: Samarretes, pantalons, xandalls, anoracs, gorres, .... sense limit d'unitats ni quantitat mínima a uns preus increïbles.

 Fem personalitzacions de números per entitats esportives, a una i varies tintes. El Sistema utilitzat es en Tranfer Plastisol, un sistema que pocs serigrafistes dominen. Et donem solucions per marcar roba per entitats esportives.

Samarretes

Seriegrafia

A Cerdanyola Impressions estem qualificats i preparats per a fer serigrafia tèxtil de fins a 6 colors, per la qual cosa disposem de taller propi de serigrafia. En el nostre afany d'innovar oferim als nostres clients la possibilitat de fer transfers amb tintes de serigrafia (plastisols) i peces d'alta qualitat sense la necessitat de tenir que fer un gran tiratge.

 

El nostre taller està dotat d'una màquina de serigrafia plana semi-automàtica que és idònia per fer adhesius, PVC, metacrilats, aluminis, marcar agendes, etc., amb un acabat dels millors que hi ha avui dia al mercat; mitjançant un fotolit confeccionem una pantalla , la qual filtre la tinta, i així podem crear el treball sol·licitat.

Transfer

L'estampació transfers es el mètode mes tradicional per poder estampar una imatge en una samarreta, ja sigui blanca o negre. La imatge s'imprimeix en un paper transfer especial, i una vegada produït s'estampa a una planxa industrial especial a mes de 180º. Aquest sistema es perfecte per tirada de poques unitats.

 Els "amants" de les samarretes personalitzes no nomes poden escollir el text que volen estampar no sols a la banda davantera o posterior, si no que podeu estampar tot allò que vosaltres vulgueu. Per als negocis que volen crear un uniforme laboral, bates, samarretes de treballador, etc...

 També som especialistes de fer stranfer amb serigrafia, per fer números personalitzats, logos, etc...tot seguit podràs veure un resum del video de demostració.

Flex

El flex es una tècnica d'estampació amb un material termotransferible, es adir, que s'adhereix a la peça mitjançant calor. No s'utilitzen pintura ni vernissos, així com a pigments, per lo que mai es perdrà el color original. El material no te variació de tons, si no que es tracte de colors llisos.

 El Flex es perfecte per fer noms i números de samarretes o texts varis.

Seriegrafia Plana

Múltiples materials

Disposem una màquina de serigrafia plana semi-automàtica, és perfecte per treballa amb Plàstic, PVC, Metacrilat, Cartró ploma, Lluminosos i Alumini. El acabat és de la millor qualitat que hi ha al mercat.

 A partir de la gràfica final generem un fotolit, això ens permet crear una pantalla que filtre la tinta i crea treballs de Cartelleria, Anuncis, Marquesines, Bosses, Expositors, Senyalització, etc...

Tampografia

Marketing promocional

Potser sigui el sector publicitat el que més s'ha beneficiat i ha sabut explotar la tampografia amb la impressió articles publicitaris com ara encenedors , clauers , bolígrafs , pilotes de golf , samarretes i molts altres articles . Els regals promocionals permeten que el missatge estigui sempre present en la ment del consumidor en utilitzar productes quotidians com els esmentats , un recurs molt important en el màrqueting promocional .

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres