Higienizante hidroalcohólico para superficies

15,73 €
Impostos inclosos

Ampolla d'1 Litre.

Higienitzant amb acció ràpida per polvorització directa, sense aldehids, Bactericida i fungicida.Sense aclarit per a superfícies netes, especialment formulat per a la desinfecció de totamena de superfícies en contacte amb aliments, vitrines, taulells, taules de treball, cristallsi acer inoxidable. D'acció instantània per a zones d'alt risc. Hidroalcohólico, indicat per a una perfecta desinfecció en àmbit alimentari per a ús diari assegurant l'absència de microorganismes.

Acció Bactericida i fungicida.

Compleix Norma: UNE-EN 13697

Bacteris: Pseudomonas aureginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae i Escherichia coli.

Fongs: Candida albicans, Aspergillus niger.

Quantitat

Descompte per volum

Quantitat Preu unitari Estalvieu
A partir de 8 14,16 € Fins a un 12,58 €
ACTIV B75

Descarregar

Ficha tècnica

Descarregar (2.25M)

També li podria agradar

  • El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions! El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions!
  • Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h! Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h!
  • Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes. Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes.