MASKCAT V5.2 - Adult

MASKCAT V5.2 - Adult

Aquesta pantalla de protecció facial desenvolupada per protegir de manera integral la cara, consta d'una diadema graduable per a cada usuari i una làmina transparent que protegeix la cara. La pantalla esà homologada per un grup d'experts en protecció vírica. Presenta una curvatura ergonòmica a la part inferior que facilita la mobilitat en situació de flexió de coll, deixant espai a la part superior per a prevenir la condensació. És d'un pes molt reduït i la seva fabricació és fàcil pel fet de què consta només d'1 element que s'acobla fàcilment. NO ÉS UN PRODUCTE DE PROTECCIÓ EPI NI SANITARI.

3,60 €
Impostos inclosos

Des de Preu unitat Estalvi TOTAL
10 3,24 € Fins a 3,60 € total.
50 3,06 € Fins a 27,00 € total.
 

Aquesta pantalla de protecció facial desenvolupada per protegir de manera integral la cara, consta d'una diadema graduable per a cada usuari i una làmina transparent que protegeix la cara. La pantalla esà homologada per un grup d'experts en protecció vírica. Presenta una curvatura ergonòmica a la part inferior que facilita la mobilitat en situació de flexió de coll, deixant espai a la part superior per a prevenir la condensació. És d'un pes molt reduït i la seva fabricació és fàcil pel fet de què consta només d'1 element que s'acobla fàcilment.

És reciclable, transparent i té alta resistència a l'impacte, a la deformació tèrmica o bé a la intempèrie, entre moltes altres propietats. 

La Mascara o Pantalla protectora no ha de ser considerada un EPI (Equip de Protecció Individual) ni un dispositiu mèdic. És un complement de seguretat antigotes i anticontagi per a aquells treballadors que estiguin exposats a l'estar cara a el públic.

No reviews

També li podria agradar

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist
Product added to compare.