MASKCAT V5.2 - Infantil

3,60 €
Impostos inclosos

Aquesta pantalla de protecció facial desenvolupada per protegir de manera integral la cara, consta d'una diadema graduable per a cada usuari i una làmina transparent que protegeix la cara. La pantalla esà homologada per un grup d'experts en protecció vírica. Presenta una curvatura ergonòmica a la part inferior que facilita la mobilitat en situació de flexió de coll, deixant espai a la part superior per a prevenir la condensació. És d'un pes molt reduït i la seva fabricació és fàcil pel fet de què consta només d'1 element que s'acobla fàcilment. NO ÉS UN PRODUCTE DE PROTECCIÓ EPI NI SANITARI.

Quantitat

Descompte per volum

Quantitat Preu unitari Estalvieu
A partir de 10 3,24 € Fins a un 3,60 €
A partir de 50 3,06 € Fins a un 27,00 €

Aquesta pantalla de protecció facial desenvolupada per protegir de manera integral la cara, consta d'una diadema graduable per a cada usuari i una làmina transparent que protegeix la cara. La pantalla esà homologada per un grup d'experts en protecció vírica. Presenta una curvatura ergonòmica a la part inferior que facilita la mobilitat en situació de flexió de coll, deixant espai a la part superior per a prevenir la condensació. És d'un pes molt reduït i la seva fabricació és fàcil pel fet de què consta només d'1 element que s'acobla fàcilment.

És reciclable, transparent i té alta resistència a l'impacte, a la deformació tèrmica o bé a la intempèrie, entre moltes altres propietats. 

La Mascara o Pantalla protectora no ha de ser considerada un EPI (Equip de Protecció Individual) ni un dispositiu mèdic. És un complement de seguretat antigotes i anticontagi per a aquells treballadors que estiguin exposats a l'estar cara a el públic.

Descarregar

Instruccions MaskCat 5.2 i 5.3

Descarregar (865.36k)

Certificado MAskCAT

Descarregar (236.7k)

Certificat MaskCat

Descarregar (237.87k)

Informe Ministeri

Descarregar (1.81M)

També li podria agradar

  • El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions! El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions!
  • Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h! Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h!
  • Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes. Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes.