5L Desinfectant Virucida Fungicida Bactericida

34,49 €
Impostos inclosos

Homologat pel Ministeri de Sanitat, eficaç enfront del COVID-19.

Netejador desinfectant amb acció bactericida, fungicida i virucida d'alta concentració, especialment formulat per a ser utilitzat en diverses superfícies a causa del seu caràcter de neteja no agressiu. Neteja i desinfecció total en una sola operació per a zones de riscos com: Rajoles, parets, sòls, dutxes, condícies i en tota mena de superfícies i equips en centres hospitalaris.

Barrejat amb aigua entre un 4% i10% per litre d'aigua.

Quantitat

Descompte per volum

Quantitat Preu unitari Estalvieu
A partir de 3 32,76 € Fins a un 5,17 €
A partir de 7 31,04 € Fins a un 24,14 €
ACTIV B40-5L

Descarregar

Ficha técnica Castellano B40

Descarregar (1.26M)

Fitxa tècnica Català b40

Descarregar (1.25M)

També li podria agradar

  • El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions! El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions!
  • Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h! Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h!
  • Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes. Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes.