MASKCAT ABATIBLE V5.3 - Adult
MASKCAT ABATIBLE V5.3 - Adult
MASKCAT ABATIBLE V5.3 - Adult

MASKCAT ABATIBLE V5.3 - Adult

Aquesta pantalla de protecció facial desenvolupada per protegir de manera integral la cara, consta d'una diadema graduable per a cada usuari i una làmina transparent que protegeix la cara. La pantalla esà homologada per un grup d'experts en protecció vírica. Presenta una curvatura ergonòmica a la part inferior que facilita la mobilitat en situació de flexió de coll, deixant espai a la part superior per a prevenir la condensació. És d'un pes molt reduït i la seva fabricació és fàcil pel fet de què consta només d'1 element que s'acobla fàcilment. NO ÉS UN PRODUCTE DE PROTECCIÓ EPI NI SANITARI.

4,70 €
Impostos inclosos

Des de Preu unitat Estalvi TOTAL
10 4,23 € Fins a 4,70 € total.
50 4,00 € Fins a 35,25 € total.
 

Pantalla de protecció facial MaskCat V 5.3 abatible, dissenyada per a usos de llarga protecció com una jornada laboral completa, quan l'usuari pugui complir la distància de seguretat de 1,5 metres podrà aixecar-la i hidratar-se sense necessitat de llevar-se la pantalla.

En el cas que entre en contacte amb una altra persona amb un simple moviment de nina podrà baixar la pantalla i cobrir tot el seu rostre, quedant protegit.

És molt important ser conscients de quan la MaskCat estigui aixecada el nostre rostró quedarà exposat als nostres propis movimentos reflexos.És reciclable, transparent i té alta resistència a l'impacte, a la deformació tèrmica o bé a la intempèrie, entre moltes altres propietats.

La Mastegués o Pantalla protectora no ha de ser considerada un EPI (Equip de Protecció Individual) ni un dispositiu mèdic. És un complement de seguretat antigotas i anticontagi per a aquells treballadors que estiguin exposats en estar enfront del públic.

No reviews

També li podria agradar

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Product added to wishlist
Product added to compare.