Quadre Fusta 10x15

4,50 €
Impostos inclosos

Quadre de fusta amb fotografia de 10x15, tria entre els nostres colors, un regal per tota la vida. Tens la opció de fer un gravat làser a la fusta.

Pujar un arxiu per a la personalització
Quantitat
Servei Exprés
Quantitat

En cas de voler enviar un conjunt de fotos, es recomana usar WeTrasnfer o compartir-ho en Dropbox de impressions.cat (comandes@impressions.cat) amb el número de comanda. En quantitat s'haurà de posar la quantitat de fotos que vols imprimir. L'arxiu que ens enviïs ha de portar el nom de la comanda i producte.

La mesura de la foto ha de ser exacta, en cas contrari s'imprimirà al nostre criteri.

Opcions de Producte
  
  Quantitat:
Pujar un arxiu per a la personalització

Pujar un arxiu per a la personalització

L'arxiu només podrà ser PSD, PDF, PNG, EPS, DOC o DOCX. En cas de que l'arxiu sigui massa pesat, si us plau, adjunta aquí una miniatura o extracte i comparteix, a través de dropbox, weTransfer o correu electrònic el teu arxiu. La nostra adreça és comandes@impressions.cat

 

Color marc de fusta 10x15    * Requerit

Selecciona el color del marc.
Vermell
 
Vermell
 
Blanc
 
Blanc
 
Negre
 
Negre
 

Posició gravat    * Requerit

Selecciona la posició del gravat làser.
Sense gravat
 
Sense gravat
 
Superior-dreta
 
Superior-dreta
 
Superior-esquerra
 
Superior-esquerra
 
inferior-dreta
 
inferior-dreta
 
inferior-esquerra
 
inferior-esquerra
 

Texte del gravat

Escriu el que vols grabar.
 
Carácteres pendientes 200
Revisió de qualitat

Revisió de qualitat    * Requerit

Desitja que revisem l'arxiu que ha pujat, tal com la resolució, format o marges. En les fotografies serà enquadrat al nostre criteri.
 
No
 
 
Si
 
  Servei Exprés

Servei Exprés    * Requerit

Per accedir al servei de 24h, la comanda haurà de ser finalitzat i pagat abans de les 13.00h, i serà lliurat l'endemà a les 16.30h. Si tries el servei de 48h, la comanda haurà de ser finalitzat i pagat abans de les 13.00h i serà lliurat als 2 dies següent, a les 16.30h. Aquest servei només és efectiu en dies laborals i no festius, els dies festius, dissabte i diumenges, no seran dies comptabilitzats. El servei normal són 3/5 dies. En cas de triar enviament per MISSATGER, hi ha un increment de demora de 24/48h. Més informació a ENTREGA

Normal
 
 
24 hores
 
 
48 hores
 
 
Quantitat

Quantitat

Quantitat:
Comentaris

Comentaris

Aquí ens podràs dir el teu comentari sobre el producte.
 
Carácteres pendientes 500
  
  Quantitat:
  • El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions! El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions!
  • Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h! Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h!
  • Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes. Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes.