Portafotos Cors

12,50 €
Impostos inclosos

Portafotos de 10x15, fabricat amb fusta DM lacat en color balnc. Ho pots ulititzar de sobretaula o per penjar a la paret. Fotos SI inclossa.

Pujar un arxiu per a la personalització
Comentaris
Quantitat

 Calificaciones y evaluaciones de los clientes
Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma
Arisa

Mesura del portafotos (ampleXaltXfons) 190x180x16mm. Detalls de cors en relleu i en fenedura sobre la fusta del marc. En el seu revers porta un suport per a poder col·locar-lo en qualsevol superfície plana i una pinça per a poder penjar-ho en la paret. El portafotos porta cristall en l'anvers per a protegir la fotografia i una tapa de cartó dur en el revers per a canviar-la fàcilment.

 Opinions

Sigui el primer en donar la seva opinió !

Opcions de Producte
Pujar un arxiu per a la personalització
Pujar un arxiu per a la personalització

L'arxiu podrà ser PSD, PDF, JPG, PNG, JPEG, GIF, ZIP EPS, DOC o DOCX. En cas de que l'arxiu sigui massa pesat, si us plau, adjunta aquí una miniatura o extracte i comparteix, a través de dropbox, weTransfer o correu electrònic el teu arxiu. La nostra adreça és comandes@impressions.cat

Per a pujar més d'una imatge serà necessari realitzar-ho a través d'un únic arxiu en format ZIP amb totes les imatges. En el cas de que tinguis dubtes, pots contactar-nos directamente a través del nostre Whatsapp

Vols ajuda? Consulta la documentació

 
Comentaris
Comentaris
Aquí ens podràs dir el teu comentari sobre el producte.
 
Carácteres pendientes 500
  
  Quantitat:
  • El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions! El teu producte a la teva manera. Personalitza totes les opcions del producte per adatar-lo per complet a les teves necessitats, sense complicacions!
  • Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h! Entrega estàndar en 7 dies hàbils. ¿No pots esperar? ¡Selecciona el nostre servei exprés de 24 o 48h!
  • Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes. Primeres qualitats assegurades en tots els nostres productes.